Sunday, February 24, 2019

Faktor (e)x

Filed under Kolumne

by Sonja Madžar

Verovatno je sasvim normalno da posle lepog i mirnog početka dođe neki problem. Mislim, ako poCafe_girlstoji ta, neka ravnoteža onda je to prihvatljivo i svi treba da to i da očekujemo. Ono kao, treba uživati u retkim trenucima sreće a sve ostalo je život. Pa dobro, eto, uživala sam malo a šta sad? Sad možda treba da patim? Ma daj bre, nema šanse! Realno, ne mogu da pronađem razuman povod da budem tužna. Još realnije, mogu samo da procenim da me on nije najbolje procenio.

E ovako, prilično mi je jasno da je on sa svoje skoro četiri „banke“ imao život i pre nego što je mene sreo. Takođe, vrlo prihvatam činjenicu da je do sada imao i neke devojke. A kakve je on to devojke imao, mene apsolutno ne zanima. Da li su one bile „misice“ sa jednom daskom u glavi na kojoj piše „mir u svetu“, da li su bile ružne i iskompleksirane, da li su bile prepametne i sad već pišu svoje doktorate, da li su bile bezobrazne i neprijatne, da li su bile velike ljubavi ili su bile na jedno veče pa nikad više – ne želim da znam! Ne zato što sam ljubomorna pa ću odmah praviti SF filmove u svojoj glavi nego zato što je to nešto je bilo a nije sada. Ma, kako bi to bre izgledalo da jurim po gradu i raspitujem se koliko je on dugo bio sa kojom, kako je to izgledalo i zašto su se razišli? Pa kada bih to radila, svako bi mogao sa punim pravom da tvrdi da nisam normalna i da me zanimaju bespotrbne stvari. Baš tako, to je prava reč – bespotrebno!

Međutim! Kada smo mi, devojke u pitanju to je onda potpuno drugačije. E onda se oni lepo detaljno raspitaju, pregledaju sve tajne i javne dosijee i cap!

–         Znači tako?

–         Sa njim je bila? Toliko? Tada?

–         Ja da budem sa bivšom ribom tog i tog? Ha, ha, ha…

Faktor „bivši“ postaje čarobna formula pomoću koje se njima razbistri u glavi i oni nenadano više ne žele da budu sa nama. Jer, bože moj, oni su mislili da smo mi do sada sedele u manastiru i po ceo dan se molile da baš njega sretnemo. A mi tako! Imale momke i pre njega…

Moja drugarica je na tu temu razvila odličnu teoriju koja glasi: „Oni bi svi da mi budemo nevine pre nego što njih upoznamo ali zato u krevetu da budemo profi“. E pa sad, slažem se da im je to san nedosanjani ali ovo je ipak java. Na javi se dešava zaista svašta i nama i njima. Sudeći prema iskustvima, mi ipak nekako bolje podnosimo tu javu, kakva god ona bila, nekako je prihvatamo a bavimo se često i alhemijom.

Sve u svemu, biće da ću opet malo da se pravim alhemičarka. Nekako se mi sve čini da su se frajeri po rođenju pretplatili na drugu šansu kod onog-tamo-gore. Pa izgleda da i ovaj moj uredno uplaćuje na taj račun. Da me neko pita, zašto to radim i čemu sve to, ja ne bih mogla ništa drugo da odgovorim osim da mi je sve do „faktora ex“ bilo savršeno sa njim.

Pa valjda ćemo nekako uspeti i to da rešimo.

U suprotnom, on će verovatno nekom sledećem biti „faktor ex“.

P.S.

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i likovima je namerna!

Maca peruvian

Comments

4 Responses to “Faktor (e)x”
 1. EvilBarbie says:

  lol :-0 jos jedan primer genijalnog muskog mozga :-) podsetilo me je na pricu jednog mog ” bivseg ” koji mi se je u jednom intimnom razgovoru ( on je bio jedan od onih koji je u krevetu bas voleo da se isprica )poverio kako treba da izgleda njegova buduca zena: Ona mora da bude visoko obrazovana, zavrsila je fakultet i zaposlena je, ne zaradjuje bas milione ali dovoljno da moze lepo da se oblaci i sredjuje ( da ne trosi on na njenog frizera ?!?! ), ne mora da izgleda kao top-model ( odredjeni nedostaci su dozvoljeni, mada je cesto pravio komentare kako je bas strasno sto meni u 25 jos ponekad izadje poneka bubuljica), i naravo bilo bi sjajno da je nevina ( ako je i imala decka, dozvoljena je afera na moru sa xy muskarcem) ali zato je vrh kurva u krevetu!!!
  …ako i nije bilo sex-a to vece moram priznati da me je doticni bar nasmejao…Zakljucak : Idealna zena je doktorica/manekenka izmedju 25-30god, koja je tokom studija boravila u manastiru gde je uredno svako vece gledala porno filmove, i vezbala uz pomoc krastavca, banana, i ostalog prigodnog voca i povrca :-)
  Naravno doticni je ubrzo prestao da mi se javlja, valjda zbog one bubuljice…:-p

 2. X Man says:

  Jedna moja prijateljica mi je jednom prilikom rekla: “Muškarci žele da oni nama budu prva ljubav, a mi žene da oni budu naša poslednja…” Možda i ima nešto u tome? :-) Pozz Sonja ;-)

 3. admin says:

  pozdrav i tebi X Man-u i tvojoj prijateljici :)

  ja zaista ne znam šta muškarci žele ali se nadam da ću u neko dogledno vreme skapirati :)

 4. admin says:

  zla barbiko !
  sve si u pravu i ja nemam šta da dodam :) svaka ti je k’o u njegoša ! a za dotičnog “ex” (mislim, pri tom, da znam o kome se radi)… eh.. tu bi se mogao čitav roman napisati… na kraju, ako je to taj, prema mojim informacijama, sve je pogrešno uradio… oženio se sa devojkom niskog morala, kojoj je on bio afera na moru, da ne kažem, xy…. ne zarađuje ništa, nije se ni školovala a ne samo da sad jadničak, mora da plaća frizera, nego i tretmane mršavljenja… kao što rekoh, jadničak…

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!