Friday, February 21, 2020

Osveži „single“ kombinaciju

by Sonja Madžar

Za nas pomalo i neretko otežavajuća situacija dok je za njih skoro uvek potpuno „lako svarljiva“ i neopterećujuća – kada „single“ nije baš „single“, kada tu postoji neko, kada postoji akcija sa nekim ali se sve dešava pod nekim tajnim velom, svima dobro znana „varijanta“ ili  „kombinacija“. U većini slučajeva su to situacije koje više odgovaraju njima a ne nama ali se mi iz nekih (i poznatih i nepoznatih) razloga posvećujemo i takvim „vezama“ i pristajemo na poštovanje njihove želje da još uvek nisu spremni za tako veliki korak kao što je stanje „imati devojku“.

Dobro! Dakle ako si pristala na takvu kombinaciju onda je najpametnije da to vreme koje provedete zajedno jednom nedeljno (ili kako već njemu odgovara) iskoristiš tako da se ti dobro zabaviš a ujedno i potrudiš da mu jasno ostaneš u mislima svaki (božiji) dan do sledećeg susreta. Svi oni seksi saveti koje možeš pronaći u ženskim časopisima nisu napisani da bi ih pročitala i zamislila sebe u takvoj situaciji nego da bi ti pomogli i skratili vreme oko mozganja na temu „čemu će se on obradovati“. Prema tome, odmah možeš početi sa skupljanjem i nabavkom rekvizita koje će ti biti potrebne za ovonedeljnu „najluđu noć“. Daj sebi domaći zadatak da ćeš ga ove nedelje iznenaditi kao nikad do sada.

Za početak, predveče ga iznenadi „vrućim“ sms-om! Napiši mu stvari koje do sada nije pročitao na displeju. I ne brini – ako nemaš naročitu ideju uvek možeš pomoćnu inspiracju potražiti u tekstovima domaćih hiphopera (oni to, za razliku od ostatka sveta javno izlažu) ali ih možeš prepakovati u malo mekšu varijantu ili ostaviti u tom „sirovom“ stanju, zavisi kako se osećaš. Ako do sada od tebe nije dobijao sms-ove tog tipa ovo će sigurno na njegovom licu izmamiti iznenađen osmeh a u glavi mu pokrenuti pravu lavinu seksi mašte.3_sexy_girl_glasses

Nemoj se zaustavljati na dosadnom porukanju, u prepisci budi jasna i precizna kada se radi o dogovoru kad i gde. A kada kreneš na ovonedeljni „rendezvous“ skupi hrabrost i odaberi neki od uobičajenih seksi saveta,  – ispod mantilića ili bunde obuci samo parfem, ispod izazovne i male haljine obuci haltere, „zaboravi“ da ispod mrežastih čarapa obučeš donji veš… Iako ti verovatno svi ti saveti deluju kao klišei iz ženskih časopisa, veruj da njemu to uopšte tako ne izgleda! Za njega je to san koji ti vrlo lako možeš pretvoriti u javu. Zato izaberi dan kada se osećaš sigurno i privlačno, pronađi ili osmisli „bezobrazan“ sms, iskombinuj vizuelno iznenađenje za njega i dobro se zabavljaj a njega pusti da uživa u tvom dobrom raspoloženju i slobodno ga pitaj da predloži sledeći performans. Tako ćeš mu dati do znanja da želiš da mu ispunjavaš (ne baš) sve želje a za tebe će to biti još jedan zabavan izazov kojim ćeš ga (nadamo se) što pre osvojiti, naravno samo ako to želiš!

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!