Thursday, June 27, 2019

Klunijeva (naj)novija devojka

by Ana Milovanović

Ako je neko kojim slučajem pomislio da će se najpoznatiji svetski neženja skrasiti pored neke „primerene“ pripadnice lepšeg pola posle burnih neuspelih veza sa konobaricama i glumicama, taj se gadno prevario! Njegova nova izabranica je zanosna italijanska starleta Elizabeta Kanalis.SPL119254_024

Džorž Kluni, poznatiji kao večiti neženja, za koga već duži niz godina slovi u Holivudu, namerava da (svoj) status ne menja, već jedino žene. Manje je poznato da je on pre 20 godina i bio u braku sa glumicom Talijom Balsam, koji je trajao  čak tri godine od 1989. do 1992. godine, što je u njegovom slučaju i više nego dovoljno. Ipak, čini se da je najdublja i najduža veza koju je ikada ostvario, ona sa vijetnamskim prasetom – koga je dobio od jedne od svojih devojaka na poklon, sa očiglednom porukom. Kluni je toliko zavelo prase, nazvavši ga Maks, da je sa mnogim lepoticama prekidao veze ukoliko nisu bile tolerantne prema njegovom ljubimcu. Maks je čak 18 godina spavao sa Klunijem u istoj postelji, pa ni ne čudi što mu je njegova smrt pala teže nego razlazi od mnogih lepotica. Poznat je i Klunijev stav o deci – imao je običaj da kaže da je jedino trupkanje malih nogu koje želi da čuje u svojoj kući ono iza kojeg stoji Maks. Dok trenutne pošalice na taj račun danas iznosi izjavama, da se razmišlja da usvoji jedno od dece Bred Pita i Andjeline Žoli.

Kluni je nekoliko puta bio u vrlo ozbiljnim vezama sa holivudskim zvezdama, poput Sindi Kraford, Naomi Kempbel i drugih, a sa glumicom Keli Peri, sadašnjom suprugom Džon Travolte je i živeo zajedno. Rene Zelveger je takodje delila dom sa njim a razlog više je možda i taj što je upravo ova zvezda filma “Čikago”obožavala njegovo prase.

Zasitivši se glamuroznih diva, Klunijeva ciljna grupa poslednjih godina postale su konobarice! Sa brinetom Sarom Larson je čak godinu dana bio u krajnje ozbiljnoj vezi dok mu  je posle nje, krevet grejala plavuša Lusi Volert, takodje konobarica. Špekuliše se da je sa Volertovom raskinuo zbog njene opsednutosti plastičnim operacijama, tek nepunih mesec dana posle raskida započeo je novu vezu.

Najnovija izabranica Klunijevog srca je italijanska manekenka i voditeljka, tridesetogodišnja Elizabeta Kanalis, koju je preko zajedničkih prijatelja upoznao u Rimu početkom leta. Ovu lepoticu nazivaju i “serijskom zavodnicom fudbalera”, a nije joj dugo trebalo da je baš na početku veze sa Klunijem svetska javnost dobije u razgolićenom izdanju magazina “Maks”. Sumnjalo se u Klunijevu reakciju kao i dalji ishod veze medjutim golupčići su krajem leta uslikani zagrljeni pored jezera Komo na kojem Kluni ima veliko imanje. Nedavno su držeći se za ruke prošetali i crvenim tepihom tokom londonskog filmskog festivala, na kom su izazvali najveće interesovanje.

Holivudska diva, Nikol Kidman se čak kladila sa Klunijem, da će se on oženiti do 45-e godine, a izgubivši opkladu, udvostručila je sumu i ovaj put dala mu rok do 50-e, kojoj se on uveliko približava. A da li će za dve godine zvezda “Mulen Ruža” ponovo izgubiti opkladu, ostaje da se vidi.

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!