Tuesday, April 23, 2019

Nina Badrić se razvodi

by Ana Milovanović

Da nema idiličnog braka, svedok je i Nina Badrić koja se razvodi od svog dojučerašnjeg supruga. Možda je teza da  je „ljubav samo reč i ništa više“ u ovom slučaju opravdana, no nemojte da vam to pomuti veru u ljubav!

Poznata hrvatska pevačica Nina Badrić se posle šest godina veze i tri godine braka razvodi od šest godina mlađeg ugostitelja, Bernarda Krasnića. Par se Nina i Bernard 1upoznao pre devet godina a venčao 2006. godine u prilično skromnim okolnostima, samo u prisustvu kumova, ne obavestivši ni najbliže prijatelje. Slavlje od 200 zvanica je ipak upriličeno dva dana kasnije, na kome je Nina sijala u beloj venčanici ističući kako je najsrećnija na svetu. Tokom trogodišnjeg braka, ona je u više navrata isticala kako ima nevorovatnu sreću da uživa u idiličnom braku, za šta je zaslužna bezrezervna podrška i ljubav njenog supruga. Dugo godina je upravo ovaj par bio simbol savršenog braka, pa ne čudi da je iznenadna vest o njegovom raspadu odjeknula poput eksplozije!

Špekulacije o tome da nešto i ne štima u braku Nine Badrić po prvi put pročule su se letos, kada je u par navrata ona viđena da letuje i nastupa bez supruga. Međutim  romantičnim proslavljanjem njenog 37. rođendana jula ove godine, otklonjene su sve sumnje, da bi se tri meseca kasnije par javno oglasio o razvodu. Nina je sredinom oktobra priznala javnosti kako se razvodi, navodeći kao razlog nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Iako je njen suprug prvi podneo zahtev za razvod, ona u saopštenju navodi da je on sporazuman i da ga doživljava kao sopstveni poraz.

Nina je i sastavni deo žirija hrvatskog „Supertalenta“ na kome je nedavno tokom izvođenja pesme „You rise me up“ od strane izvesnog Matea Ravilija i zaplakala. Suze je opravdala činjenicom da ju je njegovo izvođenje dirnulo, ali mnogi smatraju da su one krenule u momentu kada je Nina u stihovima pesme prepoznala svoj nekadašnji brak sa Bernardom. Naime, kako se priča, on ju je neprestano uveseljavao a poznato je i da ju je ujutru budio pesmom  „Oj ti, prekrasni cvete…“.

Da se za vatrom diže mnogo dima, slučaj je i ovde, pa su u velikom broju novina osvanuli naslovi kako se Bernard još ranije odselio iz zajedničkog stana i počeo viđanja sa novim ženama. Čitalaštvu željnim skandala su svakako  najinteresantnija nagađanja da je Nina još od jula u tajnoj vezi sa Markom Miškovićem, sinom najbogatijeg srpskog biznismena čije su navodne ljubavnice bile i Emina Jahović, Nina Seničar, Ana Ivanović i druge, i da je upravo on glavni razlog njenog razvoda. Porodica Mišković je demantovala ove glasine, obrazloživši da je Nina Badrić njihova kućna prijateljica i da je logično ukoliko je u par navrata letos viđena na jahti mlađanog Miškovića. Nina je takođe odbacila pretpostavku da je treća osoba umešana u njen razvod, a da li će se ta tvrdnja dokazati kao tačna, vreme će pokazati.

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!