Tuesday, April 23, 2019

Lotar Mateus se razvodi i četvrti put!

by Ana Milovanović

Ukoliko ste mislile da se nakadašnji najpoznatiji svetski fudbaler skrasio sa 26 godina mlađom suprugom, varate se. Prema rečima njegove bivše žene, Marijane, on jednostavno nije navikao da živi sam, pa i ne sumnjamo da već priprema teren za novu izabranicu!

Lotar Mateus (48), nemački fudbaler, nekadašnji trener Partizana i bivši srpski zet razvodi se i od svoje četvrte supruge, ukrajinske manekenke Kristine Lilijane (22), sa kojom je bio u braku punih godinu dana. Razlog je ljubomora! Poznati fudbaler smatra da njegova mlađana supruga dobija previše pažnje i od drugih muškaraca, dok ona pak misli da je Mateus taj koji posvećuje pažnju svojim bivšim ženama i više nego dovoljno. Kako god, da je brak u krizi potvrđeno je i njihovom razdvojenošću uoči dočeka 2010. godine, koju je Lotar dočekao u Moskvi, a Lilijana u austrijskom skijalištu Kicbilu i to u pratnji izvesnog Florijana Orterera (28). Kako ne bi bilo zabune i sam Mateus je za nemački „Bild“ to potvrdio izjavom: „Planirali smo da Novu godinu dočekamo u Moskvi, ali smo zbog razlike u razmišljanjima na kraju ipak odlučili da se odmorimo jedno od drugog. Videćemo šta će biti dalje…”

Evidentno je da su Lotar i Kristina bili u žiži interesovanja tokom protekle godine, što zbog ljubavi na prvi pogled, razlike u godinama ili nečeg trećeg, tek čini se da je ukrajinskoj manekenki godila medijska pažnja, koja je sa druge strane bila jedna od razloga razvoda Mateusa sa prethodnom suprugom. Marijana (37) i Lotar su pet godina bili u braku (2003. -2008.), a kao jedan od razloga razvoda, ova modna kreatorka je navela upravo preveliko izlaganje njihove intime javnosti što joj je smetalo, kao i činjenica da je Mateus želeo da joj uvek bude na prvom mestu, i pre njene dece, što uviđamo da nije uspeo. Marijana Mateus je posle razvoda zadržala ne samo poznato prezime bivšeg supruga, već i prijateljski odnos sa njim. U više navrata je naglasila kako su ostali u dobrim odnosima i pored činjenice da nisu imali zajedničko dete, i da su u redovnom telefonskom kontaktu. Takođe je priznala i da se u Mateusa zaljubila bukvalno na prvi pogled, kao i da tako nešto posle njega nije osetila ni sa jednim muškarcem.

Marijana Mateus je pre Lotara bila u braku sa biznismenom Miodragom Kostićem (45), sa kojim ima troje dece, Dajanu, Anđelu i Aleksandra. Lotar Mateus je pre Kristine i Marijane bio još dva puta u braku, prvi put sa Silvijom, u periodu od 1981. do 1992. godine sa kojom ima dve ćerke, Alisu (23) i Violu (21), a drugi put se oženio švajcarskom manekenkom Lolitom Morenom sa kojom je bio u braku od 1994. do 1999. godine i sa kojom ima sina Lorisa (17). Ipak tokom trenutnog razvoda od bivših supruga jedino ga je podržala Marijana, a da li između njih zaista postoji iskreno prijateljstvo i posle razvoda ili nešto više, to već samo oni znaju!

Maca peruvian

Comments

One Response to “Lotar Mateus se razvodi i četvrti put!”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. MITCHELL says:


    CheapTabletsOnline.Com. Canadian Health&Care.No prescription online pharmacy.Special Internet Prices.Best quality drugs. Online Pharmacy. Order pills online

    Buy:Lumigan.Accutane.Synthroid.Prevacid.Human Growth Hormone.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Nexium.Prednisolone.Zyban.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Actos.Retin-A.Arimidex.Zovirax.Valtrex.Mega Hoodia….Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!