Sunday, February 24, 2019

Robert Patinson – paranoični vampir alergičan na ženski polni organ

by Ana Milovanović

Ukoliko si i ti jedna od višemilionskih obožavateljki Roberta Patinsona, sigurno će te iznenaditi činjenica da mladi vampir ne vodi računa o svojoj higijeni, od obožavaoca je dobio težak panični poremećaj, a poslednja u nizu izjava mu je ona da je „alergičan na vagine“!

Robert Patinson je engleski dvadesetčetvorogodišnji glumac i muzičar. Pre glume, bavio se i manekenstvom. Kao mlad bio je visok i imao žensku lepotu koja je bila izuzetno tražena, ali pošto je prešao osamnaestu i dobio na muževnosti ponuda je bilo sve manje, pa se posvetio glumi, a budući da svira klavir i gitaru, i muzici – koju sam kopmonuje.

Glumio je u jednom nastavku Hari Potera, ali svetsku popularnost stekao je ekranizacojom romana Stefani Majer „Sumrak“ i „Mlad mesec“. Baš kada je rešio da se odrekne glume i vrati za rodni London, agent mu je ugovorio audiciju za „Sumrak“. Na sceni ga je dočekao krevet sa Kristin Stjuart  u njemu koja je već dobila ulogu Bele Svon. „Odradio“ je ljubavnu scenu i otišao kući da se razočarano pakuje za Englesku, kada je dobio poziv da su ga odabrali za ulogu mladog vampira Edvadra Kulena izmedju hiljadu potencijalnih glumaca. Tada kreće njegova planetarna slava koju nije mogao ni da zamisli, niti joj se nadao, što dokazuje podatak da je na snimanju „Sumraka“ imao jednog a na snimanju „Mladog meseca“ čak 25 telohranitelja, i pored kojih je tražio sobu bez prozora. Iz Engleske su mu došli sestra i najbolji drug, međutim ni to mu nije pomoglo, pa je po završetku filma bukvanlo bio na korak od nervnog sloma, javnosti priznavši da je paranoičan. Ekipa sa snimanja se sa druge strane žalila kako on smrdi na setu, na šta je on odgovorio da je tačno da ne vodi preterano računa o higijeni a i iz Londona je pre par godina pošao sa jednom torbom stvari – jer ima samo nekoliko komada odeće koja mu se sviđa, a  koje zbog neprestanog putovanja ne stiže redovno da pere. To  izgleda nije smetalo magazinu „GQ“, koji ga je  proglasio najbolje obučenim muškarcem 2010. godine.

Svakako najinteresantnija je njegova poslednja izjava sa fotografisanja za magazin „Details“ na kom su manekenke bile gotovo nage. Pošto je proveo više od sedam sati sa njima, frustrirano je izjavio: „Stvarno mrzom vagine! Tačnije alergičan sam na njih!“. Na pitanje da li ima devojku i da li je u vezi sa koleginicom Kristen Stjuart, Robert je odgovorio negativno, dodavši kasnije da mu je najprisnija veza ona koju je ostavario sa svojim psom!

Najpoznatiji svetski vampir je samo u prethodnoj godini zaradio 18 miliona dolara, a uvršćen je i u top 10 najseksipilnijih glumaca 2008. i 2009. godine od strane magazina „People“ i „Glamour“. Budući da ni mi sa ove strane malih ekrane ne osećamo njegov neprijatan miris, ostaje nam da se složima sa njima, a ako je već jedan Džorž Kluni punih 18 godina mogao da deli postelju sa svojim prasetom, što bismo zamerili Robu na psu?!

Maca peruvian

Comments

One Response to “Robert Patinson – paranoični vampir alergičan na ženski polni organ”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. DUANE says:


    CheapTabletsOnline.com. Canadian Health&Care.No prescription online pharmacy.Best quality drugs.Special Internet Prices. High quality drugs. Order drugs online

    Buy:Zyban.Prednisolone.Human Growth Hormone.Mega Hoodia.Zovirax.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Synthroid.Arimidex.Retin-A.Accutane.Nexium.Actos.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Lumigan.Valtrex.Prevacid….Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!