Friday, February 21, 2020

Gospodin i gospođa “Brangelina” se ne razvode

by Ana Milovanović

Uz bezbroj rasprava i kriza, Anđelina i Bred su i dalje zajedno, a tabloid koji je raširio informacije o njihovom raskidu završiće na sudu!

Da je Anđelina Džoli slaba na filmske partnere zna se odavno. Još tokom snimanja „Hakera“ 1995. godine zaljubila se i udala za kolegu Džonija Lija Milera. Na samom venčanju, nosila je crne kožne pantalone i belu majicu, na čijoj je poleđini sopstvenom krvlju ispisala ime svog voljenog. Par se već tokom naredne godine razdvojio, a konačan razvod usledio je 1999. Te godine snimajući film „Kontrolori leta“ zaljubila se i već naredne godine i po drugi put udala za znatno starijeg partnera Bilija Boba Tortona, kome je to bio peti brak. Tokom boravka u Las Vegasu, Bili joj je kupio jeftin srebrni verenički psten, posle kog je usledila ceremonija venčanja na kojoj je Anđelina ovoga puta izgledala pristojnije, noseći umesto crnih kožnih pantalona farmerice. Poznato je i da su oko vrata imali ogrlice sa medjusobnom krvlju, kao i velike krvave zapise iznad bračnog kreveta. Tokom 2001. godine, Anđelina je postala Unicefov ambasador dobre volje, i počela da obilazi sirotišta zemalja trećeg sveta, došavši na ideju da usvoji dete. Biliju se ta zamisao uopšte nije dopala, što je bio glavni razlog njihovog razvoda 2003. godine. Poznata glumica je sama usvojila prvo dete, danas sedmogodišnjeg Medoksa poreklom iz Kambodže i odgajala ga uz pomoć majke. Posle razvoda u Vijetnamu je usvojila Paksa koji je petogodišnjak, a kasnije iz Etiopije i Zaharu, kojoj je četiri godine.

Bred Pit se ženio samo jednom, od 2000. do 2005. bio je u braku sa Dženifer Aniston, koju je ostavio zbog Anđeline. Par se te godine upoznao na snimanju zajedničkog filma „ Gospodin i gospođa Smit“ i već tokom naredne godine dobili su prvu biološku ćerku Šajlo, a u toku prethodne i blizance – dečaka Noksa Leona i devojčicu Vivijen Maršelin. Postojale su mnoge špekulacije o tome da se par tajno venčao i to na imanju Bredovog prijatelja Džordža Klunija, medjutim one nikada nisu potvrdjene.

Anđelina Džoli je u medjuvremenu postala prava požrtvovana majka, kakvu sebe ranije nije mogla ni zamisliti. Mnogi smatraju da je većim delom to Bredova zasluga, koji važi za prilično „stabilnog“ muškarca, spremnog da već četiri godine istrpi svaki njen hir.

Krajem prošle godine procurile su informacije da se najpoznatiji holivudski par razilazi. Kao jedan od razloga navedena je Anđelinina želja da usvoji još jednu etiopljansku devojčicu, njene konstantne promene raspoloženja, odbijanje hrane, neprekidno iniciranje svađa, kao i poslednja izjava da ne smatra da je vernost ključna za vezu. Činilo se da je ovo bila kap koja je prelila čašu, što je navelo britanski tabloid „News of the world“ da krajem januara prvi objavi kako se slavni par rastaje, a potom odbije da bilo šta demantuje. Ceo slučaj završiće na sudu, budući da su Bred i Anđelina odlučili da poznati tabloid tuže, potvrdivši javnosti da su i dalje zajedno.

Maca peruvian

Comments

One Response to “Gospodin i gospođa “Brangelina” se ne razvode”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. FERNANDO says:


    CheapTabletsOnline.Com. Canadian Health&Care.Special Internet Prices.Best quality drugs.No prescription online pharmacy. High quality pills. Order drugs online

    Buy:Retin-A.Nexium.Arimidex.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Mega Hoodia.Synthroid.Prednisolone.Valtrex.Accutane.Human Growth Hormone.Prevacid.Actos.Zyban.Lumigan.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Zovirax….Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!