Saturday, July 4, 2020

Novi parfem Sare Džesike Parker

by Sonja Madžar

Ove godine ne samo da ćeš moći da uživaš u novim avanturama, ludorijama i glupostima četiri najpoznatije drugarice sa Menhetna, nego nas je i glavna akterka u realnom svetu obradovala i svojim novim parfemom.

Sara Džesika Parker proslavljena ulogom Keri Bredšo je nedavno lansirala svoj novi parfem, koji čini se po opisima najviše miriše na Njujork.

“Želela sam da uhvatim jednu sliku, `zamrznuti’ prikaz Keri Bredšo kako hoda ulicama Njujorka, u idilično doba godine, obučena u haljinu sa cvetnim dezenom, na putu ka nekom ili nečemu, ili okružena svojim prijateljicama” – rekla je glumica.

Shodno ovim opisima i idejama od kojih je pošla i sam parfem nosi ime “SJP NYC”, dizajn bočice je inspirisan delom kreatora Oskara de la Rente a u pitanju je mešavina mirisa vanile, šumskih jagoda i gardenije.

Ako si i ti jedna od vernih obažavateljki serijala i filma “Seks & City” mi ti savetujemo da ove sezone obavezno mirišeš na Njujork i tu “lektiru za devojke” pa i ako ne naletiš na svog “zverku” makar ćeš imati utisak da si deo lepe i velike priče.

I zapamti: tvoj “must have” ove sezone je “SJP NYC”!

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!