Monday, February 24, 2020

Prolećni trend – pantalonice svih vrsta

by Sonja Madžar

Ako si s početka ovog iznenadnog proleća kopala po svom ormanu i pitala se šta je to od stare garderobe što ćeš moći da iskoristiš a da ostaneš u trendu, Šik magazin ti preporučuje da sve svoje pantalone izvadiš na svetlost dana i počneš da kombinuješ. Naime, nakon proteklih sezona kada su dominirale haljine i suknje, ovog proleća u modu se vraćaju pantalone, svih krojeva, boja i materijala.

Ukoliko oskudevaš u ovom delu garderobe, savetujemo ti da nabaviš (kupiš ili sašiješ) nekoliko jer je to definitivno hit ovog proleća. Takođe ti savetujemo da biraš laganije materijale jer se najavljuju paklene vrućine. Nije na odmet da u svom ormanu imaš makar jedne dimije, one široke koje su samo skupljene nekom trakom ili gumom na bokovima i oko članaka. To je zaista idealno rešenje za vrućine ako nisi u fazonu haljinica i suknjica. Uz dimije za koje se preporučuje da budu sa nekim dezenom ili printom možeš kombinovati uske jednobojne majice ili sve popularnije potkušulje preko kojih uvek sasvim dobro ide i teksas jakna.

Što se tiče „skinny“ modela, njih su takođe preporučili mnogi dizajneri ali ovog puta one su šarene. Da li su sasvim na bokovima tj plitke ili one sa visokim strukom, sada je potpuno nebitno i uz njih se podrazumevaju visoke potpetice koje će te izdužiti  tvoju figuru i noge staviti u prvi plan. Uske pantalonice su mnogo zahvalnije za kombinovanje sa gornjim delovima jer uz njih možeš nositi i uže i šire tunike, košulje, topove, obične majice a kako boje i printovi sve više postaju moderni, ne moraš se puno ustručavati. Naravno, ipak malo pripazi da te okolina ne bi poredila sa klovnom.

Jedina stvar na koju bi trebalo da pripaziš jeste novac! Niko ne zna koliko će ovaj trend trajati a i prilično je očekivano da neće narednih nekoliko sezona. Prema tome, nemoj trošiti puno novca ali ipak pri odabiru daj prednost materijalima u kojima se ti osećaš lagodno.

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!