Friday, February 21, 2020

Kremom čuvaj svoje lice!

Dolaskom toplijih dana, trebalo bi malo izmeniti i svakodnevnu kozmetiku. Znaš i sama da više temperature i veća količina sunca utiču na promene u našem metabolizmu, a samim tim se menjaju i potrebe kože. Naime, prvenstveno bi trebalo da obratiš pažnju na dnevnu kremu za lice, čak i ako si jedna od onih koja ima savršen ten i misliš da nema potreba za tim. Ima, veruj nam.

Dnevna krema treba tvojoj koži da obezbedi dodatnu hidrataciju, kako bi koža bila elastična i samim tim ćeš usporiti i nastajanje bora. Dalje, krema bi trebalo da sadrži antioksidansne sastojke kao i UV zaštitu, ali pre svega ti savetujemo da bude lagana, kako ne bi zatvarala pore i kako bi koža lica mogla normalno da diše.

Nemoj da brineš ako misliš da su ovakve kreme preskupe. One se mogu naći i kod domaćih proizvođača, a ako u njih nemaš dovoljno poverenja onda idi do prve apoteke i kupi kremu iz njihove proizvodnje. One su, provereno, dobre.

Priznaćeš da ovo nije veliki posao  ali je veliko olakšanje za tvoje lice. Osim toga, to je samo još jedna kutijica koja nedostaje tvom neseseru ovog proleća.

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!