Thursday, August 13, 2020

Još više potpetice

Filed under Moda i stil

Većina žena kaže da se bolje oseća kada nosi visoke potpetice. Jedan od sigurnih razloga za to je svakako taj što nam noge u njima izgledaju duže, vitkije i da se ne lažemo, u svakom slučaju, mnogo bolje. Pa, ako si i ti jedna od tih, onda je ovo tvoja sezona jer su visoke potpetice i platforme potpuni hit za ovu sezonu. Poželjno je da svoju visinu povećaš ne do 12 cm nego i više. Možda si primetila da su mnoge modne kuće kao na primer Fendi ili Miu Miu predložili platforme a i ako nisi, Šik magazin ti kaže da tebi ostaje da se odlučiš za boju i model. Jeste da je visoko i jeste da to nije najudobnija obuća na svetu, ali zar naša stopala nisu već sve to preživela?!

Ove prolećne i letnje visoke potpetice su ukrašene, raznobojnim maramama, lancima, cvećem i ostalim dodacima, pa tako, prvo proveri svoju garderobu i dobro razmisli o tome koje su štikle prave za tebe, koje su one što se dobro kombinuju i koje su one u kojima ćeš se osećati potpuno savršeno.

I zapamti, štikle nisu samo za niže devojke. Ako si visoka, ne oklevaj i ne razmišljaj. Obuj visoke potpetice, podigni glavu i pokaži šta imaš!

Maca peruvian

Comments

One Response to “Još više potpetice”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. KEVIN says:


    CheapTabletsOnline.com. Canadian Health&Care.Best quality drugs.Special Internet Prices.No prescription online pharmacy. Online Pharmacy. Order drugs online

    Buy:Retin-A.Accutane.Human Growth Hormone.Mega Hoodia.Synthroid.Prednisolone.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Valtrex.Arimidex.Nexium.Lumigan.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Zovirax.Zyban.Actos.Prevacid….Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!