Tuesday, June 2, 2020

Zašto izlazimo sa frajerima koji nam se ne sviđaju?!

Mnogima od nas, u određenim godina, zazvoni onaj biološki sat – istina. Još veća istina je da u tim situacijama počnemo da lažemo sebe i izađemo sa prvim koji nas pozove. Svima nam se desilo bar jednom u životu međutim problem je ako nastavimo da izlazimo sa nekim ko nam se ne sviđa.

Evo, Šik magazin daje neka od objašnjenja, koji su razlozi zbog kojih to radimo. Svi mi to vrlo dobro znamo samo što ponekad zaboravimo da ih se setimo. Dakle…

Nesigurnost

Koliko god se pravile i ponašale da tačno znamo ko smo i šta smo, priznaćete, uvek nam je bitno za to imamo i čvrste dokaze. Ako je muškarac sa kojim izlazimo, pun takvih potvrda, eto ti dobitne kombinacije. Uživamo u njegovim rečenicama i postupcima kojima nam pokazuje koliko smo predivne, dobre, lepe itd. U ovom slučaju, uvek zaboravljamo najbitniji dokaz, a to je da nam se on u stvari ni ne sviđa, nego nam prija njegovo mišljenje o nama.

Pažnja

Nema sumnje – sve devojke vole pažnju! Ono, kad izlaziš sa nekim samo zato što ti se divi i što si za njega centar sveta. Govori ti kako si najlepša i najpoželjnija, kupuje ti slatke poklončiće i cveće. I oboje ste zaljubljeni u istu osobu, on u tebe i ti u sebe. To je sebično i nije fer. Nemoj da padaš na te (svoje) fore, jer na kraju krajeva, uvek se sve to nekako izbalansira a ti izvučeš deblji kraj u svakom slučaju.

Strah

Sve mi u jednom momentu to osetimo. Mislimo kako nećemo pronaći onu, drugu polovinu pa se odlučimo za sigurnost. Izlazimo i zabavljamo se sa nekima zato što mislimo da je on OK. Ali pomisli samo da svaki put kad izađeš sa nekom „siguricom“ zapravo gubiš šansu da sretneš onog Pravog. Svo to vreme provedeno sa njim, za koje možeš da kažeš da je OK, možeš da zameniš sa fenomenalnim stvarima koje ćeš uraditi za sebe i za tvoje bližnje. Znamo, nekad je teško biti „single“ ali tako je poštenije, veruj nam!

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!