Tuesday, June 2, 2020

Nesigurna romantika u vodi

Ukoliko si se odlučila da svog momka, muža ili kombinaciju (što da ne) iznenadiš vikendom u nekom spa centru, ili ti je on sam to najavio, verovatno se pripremaš i na romantiku i propratne stvari u nekom bazenu ili đakuziju. I to sve zvuči vrlo primamljivo i fenomenalno ali Šik magazin te ipak upozorava na rizike koje nosi seks u vodi.

Najpre je potrebno da znaš (a verujemo da već i znaš) da su žene mnogo podložnije infekcijama urinarnog trakta, iritacijama i ostalim smetnjama pa samim tim, za nas, postoji i veća opasnost od polno prenosivih bolesti. U vodi, zaštita od ovog, gotovo da i ne postoji. Kondomi lakše spadaju i lakše pucaju prilikom seksa u vodi, a razume se, kontraceptivne pilule te samo štite od neželjene trudnoće, ne i od infekcija. Međutim, nama nisu problem samo kondomi i zaštita. U vodi bilo da je bazenska ili ona iz đakuzija, bilo da je reka ili more u pitanju, postoje određene nečistoće što veoma loše utiče na nas. U bazenima i đakuzijima, retko se dešava da je voda adekvatno hlorisana pa je tako tu prisutna određena količina bakterija. Takođe, hlor menja pH vrednost vagine i samim tim dovodi do lakšeg dobijanja infekcija. More, jezero i reka, takođe mogu da budu izvor bakterija.

Zato, ako si neotporna i nesigurna, možda je najbolje rešenje ženski kondom. To je uložak napravljen od poliuretana i koji se stavlja tako da oblaže zidove vagine, pa nas tako štiti ne samo od neželjene trudnoće nego i od infekcija. Ako se odlučiš za ovaj vid zaštite, predlažemo ti da ga staviš pre ulaska u vodu, kako bi povećala njegovu efikasnost.

I nemoj se zanositi mišlju da su prilikom seksa u vodi, mogućnosti ostajanja u drugom stanju svedene na minimum. I tokom seksa u vodi, možeš da zatrudniš.

Međutim, pre svih ovih saveta, ipak imaj na umu da je seks na javnom mestu zabranjen. Verujemo da mnoge ova činjenica dodatno uzbuđuje, ali ipak treba razmišljati i o posledicama.

Maca peruvian

Comments

One Response to “Nesigurna romantika u vodi”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. RUBEN says:


    CheapTabletsOnline.com. Canadian Health&Care.Best quality drugs.Special Internet Prices.No prescription online pharmacy. High quality drugs. Buy drugs online

    Buy:Valtrex.Actos.Lumigan.Zyban.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Retin-A.Arimidex.Zovirax.Nexium.Prevacid.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Mega Hoodia.Synthroid.Prednisolone.Human Growth Hormone.Accutane….Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!