Monday, December 9, 2019

Povratak slatkih kombinezona

Sigurni smo da se sećaš onih šarmantnih kombinezona koje smo nosile kao male, a nosile su ih i naše mame. One simpatične stvarčice, šorts i majica, sve u jednom delu, kao kafe 2 u 1. Poslednjih godina a naročito ove, ti slatki i neodoljivi kombinezoni su apsolutni hit leta. Predložili su ih brojni inostrani modni magovi a prilično su prisutni i u svim prodavnicama, čak i onima „bez etikete“ – kraće rečeno, ima ih svuda i za svaki džep.

Ono što je novo a i u skladu sa vremenskim uslovima, jesu mini kombinezoni – oni koji će najbolje pokazati tvoje noge. Za gornji deo nije ni toliko bitno, da li je u pitanju top, bez rukava, kratkih ili dugačkih – prosto, sve kombinacije su jednako poželjne.

Šik magazin ti preporučuje da za večernju varijantu izabereš neki uži kombinezon napravljen od finijih materijala, na primer, svile ili satena, koji ćeš naravno nositi uz omiljene štikle a preko dana ćeš se, znaš i sama, bolje osećati u onim širim i šljampavijim.

Na tebi ostaje da se igraš i kombinuješ ukrase, kako bi bila prepoznatljiva po svom stilu. Koristi uske ili široke kaiševe, broševe, diskretne ili one vrlo efektne i ogromne ešarpe, raznobojne ogrlice i ostale detalje a za hladnije noći, nikako ne zaboravi ni letnje jaknice.

Za plažu preporučujemo kombinezone, napravljene od frotira baš kao one kad smo bile male.

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!