Wednesday, July 17, 2019

Plejbojeva 3D duplerica

Davnašnja želja Hju Hefnera, ali verujemo i većine muškog sveta, biće ispunjena vrlo skoro, jer će se u junskom broju magazina „Plejboj“ po prvi put, pojaviti 3D duplerica na kojoj će biti fotografija aktuelne Zečice godine, Houp Dvoračik.

Prema pisanjima u štampi, osnivač i vlasnik Plejboja, imao je ideju o 3D duplerici još pedesetak godina ranije, ali je to bilo preskupo, kako kaže, pa je tek sada, iskoristivši popularnost 3D filmova, pronašao sponzore. HBO će pokriti troškove crveno-zelenih naočara uz pomoć kojih će svi oni koji kupe junsko izdanje ovog magazina moći da uživaju, malo više nego što su navikli, u seksipilnoj Zečici godine.

Zvezda junskog broja, Houp Dvoračik je izjavila da misli kako će 3D duplerica imati efekat, nešto poput natpisa na retrovizoru – „Stvari vam mogu izgledati veće nego što jesu“.

Kako god bilo, ovaj novitet je nada i vlasniku i uredništvu Plejboja o povećanju tiraža, jer od 2006. godine kada je tiraž bio 3,5 miliona, vrtoglavo spao na 1,5 miliona prodatih primeraka ove godine.

Maca peruvian

Comments

3 Responses to “Plejbojeva 3D duplerica”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. EVERETT says:

    Pillspot.org. Canadian Health&Care.No prescription online pharmacy.Special Internet Prices.Pillspot.org. .

    Categories: Weight Loss.Mental HealthWomens Health.Stomach.Pain Relief.Mens Health.Vitamins/Herbal Supplements.Stop SmokingAntidiabetic.Anti-allergic/Asthma.Eye Care.Anxiety/Sleep Aid.Skin Care.Antibiotics.Antidepressants.Antiviral.Blood Pressure/…Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!