Saturday, June 6, 2020

Fotografija Merilyn Monroe & John F. Kennedy

Svi mi vrlo dobro znamo za nezaboravnu rođendansku čestitku „Happy Birthday Mr. President“ koju je pevušila MM u onoj uskoj, beloj haljini prekrivenoj lažnim dijamantima. I svi vrlo dobro znamo za priče koje su ostale iza nje i Mr. President-a. Među tim pričama je i sumnja da li postoji fotografija ili ne, na kojoj su glavni akteri iz 1962. godine.

Međutim, nedavno na izložbi u Los Anđelesu, objavljena je ova fotografija i to baš na dan kada bi Merlin napunila 84 godine. Fotografiju je snimio Cecil Stoughton, fotograf Bele kuće koji je jedini tada imao dozvolu da fotografiše.

Te 1962. godine, na proslavi Kenedijevog 52. Rođendana izostala je supruga, Džeki Kenedi jer joj je „verni“ muž saopštio da će Merlin Monro biti u Medison Skver Gardenu, gde je bilo i upriličeno slavlje.

Osim snimka koji je i danas popularan širom planete, javnosti je sada dostupna i fotografija jedne od najvećih ljubavnih afera sveta.

Maca peruvian

Comments

2 Responses to “Fotografija Merilyn Monroe & John F. Kennedy”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. ANDREW says:


    Medicamentspot.com. Canadian Health&Care.Special Internet Prices.No prescription online pharmacy.Best quality drugs. No prescription pills. Buy drugs online

    Buy:Mega Hoodia.Retin-A.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Lumigan.Arimidex.Prevacid.Prednisolone.Actos.Accutane.Human Growth Hormone.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Nexium.Synthroid.Valtrex.Zyban.Zovirax….Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!