Monday, December 9, 2019

Moderne ženske frizure za jesen 2010.

Uz nove jesenje krpice ide i nova jesenja frizura. Razlog za menjane frizure može biti letom i Suncem izmučena kosa, ali isto tako i monotonija i potreba za nečim novim. Pogledajmo, koje su to trendi frizure koje nam eksperti na ovom polju savetuju za jesen 2010.

Dečačić, hippie, damska, bob, stepenasto, neravnomeran razdeljak.. za koju god od ovih frizura se odlučili nećete pogrešiti, jer upravo su one te frizure koje će ove jeseni biti U TRENDU!

Dečačka frizura

Kratka, a opet ženstvena frizura u nijansama platinasto plave, često se mogla videti i na modnim pistama, ali i crvenim tepisima ove sezone. Ova frizura odgovara ženama sa nežnim crtama lica, a najbolje je pustiti je da prirodno pada preko lica. Za večernji, nešto ozbiljniji look, možete pramenove zaližite voskom.

Hippie

Volumen i nežni uvojci još jedno su od mogućih rešenja za vaš jesenji ženstveni stil. Ova frizura idealna je za devojke koje imaju prirodno talasastu kosu, a za pun efekat važno je naći dobrog frizera koji će umeti da ošiša vašu kosu u pravoj dužini i formi. U suprotnom, kosa će delovati neuredno.

Damski stil

U skladu sa onim što se moglo videti na modnim pistama, a to je pre svega odeća u fazonu kasnih 50-ih dvadesetog veka, tako je u trendu za ovu jesen i kad je reč o frizurama u trendu takozvana damska frizura. Naravno, elegantna punđa odgovara prilikama koje zahtevaju elegantniji stil. Nosite je uz večernje haljine i glamurozne toalete i nećete pogrešiti.

Asimetričan razdeljak

Asimetričan razdeljak je još jedan od trendova po pitanju frizura za jesen 2010., a što je najbolje odgovara svim ženama. Naročito su popularni razdeljci bliže ušima, a možete koristiti i neki od preparata za kosu, na primer vosak sa efektom sjaja kako bi vaša kosa bila blistava.

Stepenasto

Hit frizura ove jeseni je i stepenasta kosa koja je bogata volumenom uz teme, dok se pramenovi ka ramenima stanjuju. Ovde je u pitanju stanjivanje kose, dakle nema neke velike promene u samoj frizuri, ali opet – nova je! Još jedna napomena, ova frizura će dobro stajati ženama sa bujnom kosom. Takođe, šiške barem do obrva su obavezan dodatak ove frizure.

Bob

Bob još uvek ne izlazi iz mode. Bob frizura odgovara ženama ovalnog oblika lica jer im ga na nežan način zaokružuje. Eksperti za dnevnu varijantu boba preporučuju opušten i blago divlji izgled, a za večernju varijantu nešto strožije linije uz mnogo sjaja.

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!