Saturday, July 4, 2020

Mala crna haljina

Nakon što ju je Coco Chanel lansirala u sam vrh ženskih „evergreen“ modnih trendova, a Kristian Dior proglasio esencijalnim komadom garderobe svake žene, mala crna haljina postala je najbolje rešenje za sve prilike, a naročito za one kada ne zate šta biste drugo obukle. Sa njom nikada nema greške..

Tajna male crne haljine

Za ovo su znale i Edit Piaf, Marlen Ditrih, Odri Hepbern.. Spoj elegancije, ženstvenosti i klasike jednostavno mora rezultirati stilom. Stilom koji je prerastao sve trendove i postao modno pravilo broj 1. Osnovna prednost male crne haljine je u tome što za male pare možete izgledati sjajno. Za večernje izlaske, poslovne sastanke, pa čak i u nekoj dnevnoj vešto iskombinovanoj i otkačenoj varijanti, crna haljina uvek „pije vodu“. U zavisnosti od onoga što želite istaći – grudi, leđa, noge, zadnjicu, struk biraćete i model koji želite. Naravno, ono što želite istaći biće otkriveno… Ako želite da ostavite utisak ozbiljne poslovne žene, kombinacija crne haljine sa belom košuljom visoke kragne, odličan je način da to i učinite.

Na šta obratiti pažnju?

Vaša haljina je jednostavna i zato je nemojte preopteretiti detaljima. Na telu uvek istaknite samo jedno, a što se odabira šminke tiče, u zavisnosti od prilike biraćete i nju. Trik je u tome što šminkom trebate razbiti monotoniju, pa uvek nastojte da to budu neke tople, seksi boje. Visoke štikle su takođe pravilo, a kontrast crnoj maloj haljini može biti i neka mala torbica koju ćete ukombinovati sa cipelama. Pojas ili kaiš na struku (ako želite figuru peščanog sata) ili na kukovima (ako želite da izdužite gornji deo tela), takođe su dobar izbor kao detalj na vašoj maloj crnoj haljini. I još nešto, mala crna haljina je seksi, pa tako mora izgledati i žena koju je nosi. Samopouzdanje je najvažniji detalj, da bi ste u vašoj maloj crnoj haljini izgledali svetski, a naše.

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!