Thursday, August 13, 2020

Raskid veze – čita li on naše signale?

Naše kolege iz M@N! magazina danas su se zapitale kako predosetiti raskid. Naravno, u njihovom stilu, boli su boli, ali da li su zaboli pravi odgovor prosudite same. Mi ćemo se posvetiti istoj temi, ali na malo drugačiji način – tumačićemo redove, ali i ono što je ostalo zapisano među njima.

Pomenuti momci kao glavne simptome predstojećeg raskida, odnosno raskida u najavi naveli su emotivno i fizičko hlađenje, menjanje partnerkinih navika, sve ređe konfliktne situacije i mehanički seks. Devojke, pomozimo im. Koliko je istine u ovome?

Kako sprečiti raskid?

Postoji nekoliko rečenica koje su siguran pokazatelj da tu nešto nije u redu i da je vreme za akciju. o rečenicama ćemo posle, a o akciji ćemo odmah, jer upravo je ona ta koja je ključna. Svaki raskid se, ako vam je stalo do toga da očuvate vezu, može sprečiti. Akcija je najbitnija strategija koju možete primeniti, a sva njena filozofija sastoji se u tome da ne prepustite stvar slučaju. Ta staza će vas odvesti ka sigurnom kraju, svesne da niste ništa pokušali da do kraja ne dođe. Muškarci slabije kapiraju te stvari. Nisu vični čitanju između redova i loše im ide sa tumačenjem signala koje im uporno iznova i iznova šaljemo. Dodatno, teški su ko tuč i ako ga pustite da sam reši probleme u vezi koji se gomilaju njihovo rešenje najverovatnije nećete dočekati. Razgovor o problemima mora postati sredstvo  rešenja istih. Inicirajte razgovore o svemu što vam smeta, što žellite da se promeni, ali ako vidite da nema efekta – odustanite. Možda njemu nije dovoljno stalo.

Rečenice koje znače KRAJ!

Nadolazeću oluju lako možete prepoznati ako osluškujete strujanje vazduha, odnosno glasove koje donose vetrovi strasti. Treba mi pauza, zvaću te posle, Sanja to radi ovako, uvrede ili još gore – ćutanje, najčešći su vesnici kraja. Prepoznajte ih na vreme, ako možete sprečite, ako želite lečite, ali ako procenite da žrtva nije vredna truda ne odugovlačite – učinite uslugu i sebi i njemu. Kraj!

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!