Thursday, August 13, 2020

Kako odabrati ruž za usne?

Filed under Sminka

Cenimo da bi muškarci, kada bi proveli samo jedan dan (a možda i jedan sat) u našoj koži, imali mnogo više razumevanja za sva naša nerazumevanja koja nas ponekad dovedu do sukoba. Pubertet, menstrualne tegobe, zavist drugih žena, nega lica, tela i svega drugog što se treba negovati kako bi se pronašao savršen muškarac kojem ćeš roditi decu i izigravati mu majku ostatak života… I onda povrh svega toga moraš razmišljati i o tome koji ćeš ruž odabrati. Ovo oko savršenog muškarca, tu vam ne možemo mnogo pomoći (smatramo da takav ne postoji), ali što se ruža tiče – evo par saveta.

Kako odabrati ruž

Izbor boje ruža zavisi od boje kose, tena i zuba. Po nekom nepisanom pravilu plavušama najviše odgovaraju ruževi boje breskve, mesa, crvenih korala ili svetle cigle, brinetama sve nijanse roze, dok su za crvenokose ruževi boje bakra, zlatno-smeđi, crveni, narandžasti, narandžasti sa primesom žute..

Ako ste od onih koji ne žele previše isticati svoje usne izaberite neki neutralni ruž. Najbolje je kada je on za nijansu ili dve svetliji od boje usana, a jedino na šta treba obratiti pažnju pri odabiru ruža neutralne boje jeste to da ne bude u nijansi korektora. Kada birate ruž, uvek ga birajte na dnevnoj svetlosti i uvek na donjoj usni. Što se tiče trendova, već smo naglasili da su ove jeseni u trendu ruževi crvene boje, baš kao i boje trule višnje, ljubičasti ili ruževi jarkih boja.

U svakom slučaju, boju ruža prilagodićete sezoni i boji vašeg tena. Ako ste preplanuli biraćete tamnije ruževe, a za jesen i zimu odaberite ruž neke svetlije nijanse.

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!