Tuesday, July 16, 2019

Vogue bira najbolje odevenu ženu za 2010.

Kao i svake godine, najprestižniji modni magazin na svetu VOGUE, otpočeo je svoju kampanju za izbor najbolje obučene žene godine. Ove godine među najbolje obučenima našle su se Blake Lively i kontroverzna Lady Gaga, ali trka je još daleko od kraja.

Novembarsko izdanje Vogua već je tradicionalno posvećeno ženama koje su svojim stilom obeležile godinu na isteku. Ipak, ove godine Vogue se odlučio za malo drugačiji koncept. Specijalno novembarsko izdanje, osim toga što će krasiti nešto veći broj slavnih, poznatih i neprikosnovenih modnih ikona za 2010. godinu, u svom sadržaju ostvaiće mesta i za modne ikone koje su obeležile prethodnu deceniju.

Urednica rubrike Style, Alexandra Kotur rekla je: ‘Preplavljeni smo idejama, fotografijama i kandidatkinjama i jednostavno nema mesta za sve. Zato smo ove godine odlučili objaviti posebno izdanje posvećeno samo najbolje odevenima.’

Na listi 10 najboljih nalaze se Blake Lively, Marion Cottillard, Michelle Obama, Jessica Biel, Alexa Chung, Sarah Jessica Parker, Liya Kebede, Carey Mulligan, Shala Monroque i Lady GaGa.

Čitaoci online VOGUE izdanja mogu dati svoje glasove onoj koja je po njihovom mišljenju najbolje stilizovana zvezda, a po nekim grubim procenama za sada su tri najbolje plasirane zvezde Lady Gaga, Blake Lively i Jessica Biel. Glasaj i ti!

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!