Wednesday, July 17, 2019

Razvode se Eva Longoria i Toni Parker

Prema navodima svetskih tabloida, čuvena „Očajna domaćica“ i isto tako čuveni košarkaš Toni Parker nalaze se pred razvodom. Povod – prevara.

Nakon što su ove godine u Hrvatskoj proslavili i treću godišnjicu zajedničkog bračnog života, idiličnu sliku stabilne zajednice raspršila je današnja vest da se slavni par nalazi pred razvodom. Razlog tome je, kako navode strani mediji, Tonijeva nevera. Parker je Longoriu prevario sa Erin Beri, suprugom Brenta Berija, njegovog bivšeg kolege sa kojim je igrao u San Antonio Spursima. Iako još negira prevaru, Parker je priznao da je sa Erin razmenjivao SMS poruke, što je za Longoriu bio dovoljan razlog da pokrene brakorazvodnu parnicu.

Eva je razočarana i slomljena, kako navode tabloidi, a najteže joj pada činjenica da je prevara usledila nakon sedam godina, naizgled idealne veze. Ipak, naznake da sve nije bilo tako idealno, već da je možda ona Tonija gledala ružičastima naočarima, mogu se pronaći i u sumnjama da je Toni Evu varao i ranije. Kao jedna od mogućih Parkerovih švalerki pominje se Aleksandra Paresant, ali ta bura se završila bez davljenika.

Ovog puta, na žalost usledio je – brodolom.

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!