Friday, October 18, 2019

Tajna seksi izgleda Kelly Brook

Kelly Brook nedavno je na promociji novog energetskog napitka u jednom londonskom klubu sve prisutne ostavila bez daha. Fotomodel poznat po lepoti i stasu za kojima uzdišu milioni muškaraca širom planete, ali i na kojima joj zavide mnoge devojke, na crvenom tepihu blistala je u svojoj seksi uskoj crnoj haljini..

Kelina haljina otkrila je sve njeno najbolje – savršen struk, isklesana leđa.. ali haljina nije bila jedina koja je te večeri otkrivala. I Keli je ekskluzivno otkrila tajnu svoje lepote za koju vreme kao da ne postoji. Tridesetogodišnja Playboy devojka otkriva:

„Vrlo je važno voleti sebe. Pazim na svoje telo. Volim trčanje, taj osećaj energije kada se pokrene krv u telu. Takođe, redovno vozim bicikl i vežbam pilates, a uz sve ovo veoma vodim računa šta pijem i jedem. Eto, na primer, nikada me nećete videti kako se napijam po noćnim klubovima.“

Keli je upravo završila sa promovisanjem svog novog filma „Pirana 3D“, nakon kojeg je u rekordnom roku  uspela da se reši nekoliko kilograma koje je smatrala viškom.

Dakle, devojke da rezimiramo – trčanje, pilates i zdrave životne navike! Izgleda da je pravo rešenje uvek ono najjednostavnije.

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!