Saturday, July 4, 2020

Gucci pomaže deci Afrike

Gucci nastavlja sa svojim već tradicionalnim učešćem u humanitarnim akcijama UNICEF-a. Najnoviji model U-Play Gucci časovnika, koji je za Gucci kreirala Frida Gianinni, kreativni direktor ove firme, kao doprinos UNICEF-ovoj inicijativi „Schools for Africa“, još jedan je dokaz toga.

Sat kreiran u stilu vrhunske Gucci elegancije dostupan je u srebrnoj boji, a detalji poput kožne narukvice boje srebra, srebrne kutije i alkica, osim humanog ipak mu pridaju i epitet modno veoma poželjnog. Sat se može nabaviti na Gucci-jevom veb sajtu Gucci.com po ceni od 950 američkih dolara, a sav profit ostvaren od prodaje časovnika namenjen je izgradnji škola u Africi.

Da bi se uverile neverne Tome da u humanim nastojanjima Gucci kompanija nema skrivenih motiva, nezavisno od prodaje satova u pomenutu akciju već je uloženo 70. 000 američkih dolara i ovo nije prvi put da Gucci podržava akcije UNICEF-a.

Posetila sam Malavi krajem prošle godine i uverila se na licu mesta da je situacija veoma teška. Svako dete ima pravo na obrazovanje, jer je to jedno od retkih nasleđa koja nam ostaju za ceo život, a deci subsaharskog regiona u Africi, trenutno to pravo je uskraćeno – istakla je Frida Gianinni.

Gucci je u poslednjih pet godina sličnim akcijama pomogao UNICEF sa devet miliona američkih dolara.

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!