Wednesday, July 17, 2019

Jennifer Lopez savršena i u 40-im

Ova majka blizanaca možda jeste zagazila u četrdesete, ali prema njenom izgledu moglo bi se proceniti da ima duplo manje.

Godine karijere, majčinstva i neprospavanih noći koje idu i uz jedno i uz drugo, kao da nisu ostavili traga na licu, ali ni na telu čuvene Jlo. Da li za to može zahvaliti višedecenijskoj „uigranosti“ svog organizma ili plastičnim hirurzima, nismo sigurni (mada ciljamo na prvo), ali činjenica je da je na crvenom tepihu na nedavnoj promociji dve modne kolekcije koje je kreirala sa svojim suprugom Markom Antonijem, ova diva – blistala.

Odevena u klasičnu belu haljinu koja je istakla sve ono zbog čega je Jlo – Jlo, zadivila je sve prisutne koji su došli da pogledaju šta im je to kraljica ritma pripremila u svom modnom asortimanu. Kolekcija u kojoj ima svega – od haljina, cipelica do modnih dodataka, rezultat je kreativne saradnje Dženifer i Marka sa robnom kućom Kohl’s. Kolekcija će se u prodaji naći sledeće godine, a kao da je naslutila naše pitanje o tajni njenog savršenog i mladalačkog izgleda Dženi odgovara:

„Još se nisam podvrgla nijednoj estetskoj operaciji, sve što vidite plod je dugogodišnjih treninga i brige o telu i zdravlju. Trenutno nisam u fazi kada bi trebalo da razmišljam o estetskim zahvatima, ali kada ta faza dođe, ko zna“.

Pošto znamo da vas interesuje, Dženifer Lopez je ove godine napunila 41. godinu. Ko bi rekao?

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!