Saturday, July 4, 2020

Trendi lakovi za nokte za jesen 2010.

Leto je gotovo, a sa njim i sve lagane letnje teme i šeme, kako u ljubavi, tako i u modi. Šta je to što je moderno iu trendu što se tiče odeće, pa donekle i šminke već smo naglasili, ali kako moda i stil podrazumevaju da ste sređene od glave do pete, postoji još nekoliko sitnica na koje treba obratiti pažnju. Na primer, koji lak odabrati za ovu jesen?

Koji lak odabrati za jesen?

Ono što je definitivno OUT su dugački nokti i nokti sa veselim detaljima. Postoje dva trendi pravca kojima se možete prikloniti- klasika i ekstravagancija. Treći je, naravno, onaj vaš. Klasika je čuveni frenč. Transparentni lakovi su trend i za ovu jesen, i sa ovim izborom teško da ćete pogrešiti. Sa druge strane, tu su boje, za sve one koje požele da oboje jesen.

Koje su boje lakova za nokte moderne ove jeseni?

Kao što je i jesen u nijansama zatvorenijih, ali ipak intenzivnih boja, tako su i boje lakova orijentisane na ovaj „kolorit“. Moderne su sve tamnije nijanse – crna, crvena, trula višnja, ljubičasta, tamno smeđa..

Lak bi trebao odgovarati stilu šminkanja, ali i celokupnom izgledu – od frizure do odeće. Za ženstveniji i romantičniji stil na primer odaberite frenč, a ako ste temperamentniji, sa jače izraženim stilom, uz vas će, svakako ići neki od lakova intenzivnijih nijansi.

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!