Thursday, August 13, 2020

Ko će sve biti na kraljevskom venčanju?

Kraljevsko venčanje u Velikoj Britaniji naredne godine možda neće biti samo za oči onih koji imaju “plavu krv”.Princ Vilijam i Kejt Mideltohn izrazili su radost što će i “običan svet” biti na venčanju, objavio je magazin “Pipl”.

Taj “običan svet” činiće, naverovatnije, predstavnici humanitarnih organizacija sa kojima princ i njegova verenica sarađuju. Izvor blizak magazinu demantuje neke medijske špekulacije da će za venčanje biti “deljene karte”.

Britanski mediji nagađaju da će na venčanju biti prisutni organizacije koje se brinu o beskućnicima,koja rade za dobrobit dece i bore se protiv raka, poput “Senterpointa” (Centerpoint) i “Starlajta” (Starlight).

Poput njegove majke, pokojne princeze Dajane, princ Vilijam želeo bi da u najvažnijem danu u svom životu bude blizak sa “podanicima”, odnosno da se, koliko-toliko, izbrišu razlike između nedodirljive kraljevske porodice i građana. Zato princ i njegova verenica razmatraju još neke ideje koje bi voleli da sprovedu na dan venčanja, a priča se i o pop koncertu.

Želja princa i njegove verenice je da taj dan bude nacionalni praznik, a britanski premijer Dejvid Kameron najavio je da će dan svadbe biti neradan dan.

”Princ Vilijam i Ketrin su jasno rekli da žele da svi uživaju u tom danu sa njima”, preneo je predstavnik za štampu kraljevske porodice.

Naravno, na Ostrvu se priča i o tome kakvu će haljinu Kejt imati na venčanju. Za sada je to tajna, ostaće tako do same ceremonije, ali bi uskoro trebalo da bude objavljeno ime kreatora za “najvažniji odevni predmet” u Velikoj Britaniji 29. aprila.

Izvor: Mondo.rs

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!