Friday, August 14, 2020

Najbolji afrodizijaci – miris

Jedan od najjačih afrodizijaka, svakako je – miris. Da li nam je to ostalo iz onog životinjskog perioda našeg postojanja na ovoj planeti, ili je se o nečem sasvim drugom reč, ne znamo, ali činjenica je da mirisi rade posao. Ako želite da izludite svog muškarca, evo nekoliko malih trikova koji pale vatre i u santi leda.

Miris bundeve je jedan od mirisa na koji, priznajte, nikada ne biste pomislili. Kako su neka istraživanja pokazala, miris bundeve diže nivo testosterona u krvi muškarca – do neizdrživosti. Još kada se ukombinuje sa aromom lavande..

Prema istraživanju doktora ralfa Moserata, miris bundeve kod muškarca podiže nivo testosterona i do 40%. Doktor ovakav efekat bundeve na muške hormone pripisuje visokoj koncentraciji cinka u bundevama, a poznato je da je cink odličan motivator potencije i erekcije. Osim lavande i bundeve, isti efekat na muškarce imaju i arome vanile i jagode.

Dakle, devojke. Ako želite da večeras, vaša maca bude zver u krevetu, pripremite mu pitu bundevaru ili sladoled od vanile sa prelivom od jagode. Verujte, zavijaće na pun mesec.. A i vi.

©Magazinzazene.com

Maca peruvian

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!