Thursday, August 13, 2020

O nama


Šik magazin želi i svim silama se trudi da postane tvoja najbolja drugarica (posredstvom zajedničke prijateljice – globalne mreže). Kako u stvarnim prijateljstvima tako i ovde ne treba da imaš „dlaku na jeziku“, reci sve što misliš, daj sugestiju, požali se, kaži šta ti se sviđa a šta ne – Šik magazin se neće naljutiti ili te ignorisati, to ti obećavamo. Naprotiv, biće nam drago ako u tebi prepoznamo prijateljicu i osobu sa kojom ćemo da ćaskamo o svemu i svačemu.

Još obećavamo da ćemo te redovno obaveštavati i savetovati kako i šta da radiš sa svojom garderobom (znamo da često nemaš ili ne znaš šta da obučeš), kako da iskombinuješ, uklopiš i izgledaš najbolje moguće. Tu će se naći i po koji koristan savet za šminkanje, friziranje kao i gomila saveta o tome šta je zdravo i kako da sama dođeš do one čuvene „u zdravom telu zdrav duh“!

Dajemo ti i neke savete za uređenje doma kao i lake recepte u kojima ćeš uživati, veruj nam! Ako si mlada mama ili ćeš uskoro to da postaneš, na našem sajtu možeš pronaći ponešto i o trudnoći, roditeljstvu i vaspitanju dece. Ponekad nije loše pročitati nešto o tome iako smo prilično sigurni da sama sve to najbolje znaš, ali čemu služe drugarice?!

A u trenucima kada nisi za teške teme, zavirićemo zajedno u svet poznatih. Njihove „brige“, razmirice, priče i izjave će te ako ništa, ono makar nasmejati i na trenutak izmestiti iz svakodnevice.

Za ljubav i ljubavne savete -šta da ti kažemo… Nismo otkrili (još uvek) neku čarobnu formulu uz pomoć koje će sve biti lako i lepo. Ipak, pomalo ćemo savetovati kako da budeš cool, kako da osvežiš vezu, kako da te primeti, kako da ga zavedeš i ono što je najvažnije, kako da nikad ne kloneš.

I na kraju, kako svako kafenisanje i ćakulanje sa drugaricama ne može da prođe bez „bacanja pogleda“ na horoskop, i Šik magazin te jednom nedeljno obaveštava o zvezdama koje nam „pletu“ po životu.

Još jednom – slobodno reci sve što želiš i javi šta je novo, Šik magazin to jedva čeka!