Friday, August 7, 2020

Saveti za volumen kose

by  
Filed under Moda i stil

Duga i bujna kosa san je svake žene bez obzira na godine i stil kojem se priklanja. Ovaj san je za mnoge žene, uglavnom one koje nisu rođene sa predispozicijama za ovakvu kosu, nedostižan. Međutim, u tekstu koji sledi dajemo vam savete pomoću kojih možete dati volumen svojoj kosi i postati gospodarica svojih snova. Da krenemo!

Umorne oči – kako ih osvežiti?

by  
Filed under Moda i stil

Kada ste umorni ili bolesni, oči to prvo otkriju. Ali vi ne morate da živite sa umornim očima. Koristeći sledeće trikove ulepšaćete vaše oči i dati sebi svež i odmoran izgled.

Kako da vam farba za kosu traje što duže?

by  
Filed under Moda i stil

Bilo da se farbate sami ili da to radi stručni frizer u frizerskom salonu, postoji nekoliko trikova koji će vam pomoći da vam farba traje duže, jer upravo to i jeste svrha farbanja – nova i dugotrajna boja kose.

Trendi lakovi za nokte za jesen 2010.

by  
Filed under Moda i stil

Leto je gotovo, a sa njim i sve lagane letnje teme i šeme, kako u ljubavi, tako i u modi. Šta je to što je moderno iu trendu što se tiče odeće, pa donekle i šminke već smo naglasili, ali kako moda i stil podrazumevaju da ste sređene od glave do pete, postoji još nekoliko sitnica na koje treba obratiti pažnju. Na primer, koji lak odabrati za ovu jesen?

Moderni ženski parfemi za jesen 2010.

by  
Filed under Moda i stil

Prevrtljiva jesen nas zavarava već nedeljama. Ipak, izgleda da je napokon došlo vreme da nas zagrne svojim bojama koje se mogu videti na svakom koraku – zelene je sve manje, a žutih, crvenih i smeđih nijansi sve je više. I sve miriše na jesen. A vi? Ako još niste stigli da izaberete svoju aromu, evo nekoliko trendi modernih ženskih parfema na koje će žene mirisati ove jeseni.

Kako se pravilno nanosi parfem?

by  
Filed under Moda i stil

Parfem može biti šarmantni šapat koji ljude podseća – tu sam… ili opet efektan uzvik– EVO ME!!! Koji god od ova dva jezika parfema da je tvoj, potrudi se da ga govoriš ispravno. Evo nekoliko saveta kako da to učiniš bez mnogo muke.

Kako hodati u visokim štiklama?

by  
Filed under Moda i stil

Kako hodati u visokim štiklama? To je cena koju moramo platiti da bismo izgledale seksi. Evo nekoliko saveta kako da to i postignete – bez saplitanja..

Gucci pomaže deci Afrike

by  
Filed under Moda i stil

Gucci nastavlja sa svojim već tradicionalnim učešćem u humanitarnim akcijama UNICEF-a. Najnoviji model U-Play Gucci časovnika, koji je za Gucci kreirala Frida Gianinni, kreativni direktor ove firme, kao doprinos UNICEF-ovoj inicijativi „Schools for Africa“, još jedan je dokaz toga.

Nega kose – kosa bez sjaja, tanka i beživotna kosa, neposlušna kosa

by  
Filed under Moda i stil

Kosa bez sjaja, bez volumena, beživotna ili opet – neukrotiva kosa.. samo su neki od problema sa kojima se žene susreću svakodnevno. Pripremili smo vam nekoliko saveta za svaku od pomenutih muka. Nadamo se da će koristiti.

Mala crna haljina

by  
Filed under Moda i stil

Nakon što ju je Coco Chanel lansirala u sam vrh ženskih „evergreen“ modnih trendova, a Kristian Dior proglasio esencijalnim komadom garderobe svake žene, mala crna haljina postala je najbolje rešenje za sve prilike, a naročito za one kada ne zate šta biste drugo obukle. Sa njom nikada nema greške..

Next Page »