Saturday, July 4, 2020

Sicilija – neodoljiva destinacija za svaku ženu

Ostrvo u Italiji, Sicilija, koje privlači već na prvi pogled, zahvaljujući uticaju Italije, koji se prožima grčkom kulturom, uz primese normanskih, arapskih i španskih naroda i kultura koje su se kroz istoriju zaticale u ovom nekadašnjem glavnom trgovačkom centru. Pomisao da se pored prelepih plaža i netaknute prirodne lepote može uživati i u prebogatom kulturnom […]

Zašto žene veruju horoskopu

„Hej, čujem imaš novu devojku?“ „Da, odnedavno.“ „Pa divno, a čime se bavi.“ „Studira, apsolent.“ „Studira, pa super. A šta je u horoskopu?“ „Vodolija, ako se ne varam.“ „Hm. Vodolija. A ti si beše rak? Pa ne znam baš, vodolije i rakovi se nikako ne slažu. Znaš, ti si vodeni znak, tebi treba žena u […]

Paelja, gastronomski doživljaj Barselone

Magična Barselona, zakuvana melodijom vekovnog umetničkog razvoja i začinjena temperamentom i duhom koji privlači i na koji se teško ostaje imun, mami uzdahe generacijaturista, koji svake godine posete Barselonu. Barselona je najznačajniji administrativni, kulturni i ono što je najbitnije – umetnički centar pokrajine, Katalonije, a koja sasvim logično prednjači u odnosu na druge turističke destinacije u Španiji, […]

Novi luksuzni stan Sare Džesike Parker

Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Broderik sele se u novi, veći i luksuzniji stan koji je koštao tričavih 21 milion američkih dolara.

Stil zvezda – Kesha stavila zlatan zub!

Kesha, pevačica koja je novi instant uzor milionima mladih širom planete, a koja svojim stilom u svakoj prilici želi da poruči – drugačija sam, ovog puta je u tome, verovatno, otišla i najdalje. Stavila je ZLATAN ZUB. Hmm.. da li je novi trend na pomolu?

Ryan Reynolds – najseksipilniji muškarac za 2010.

Po izboru magazina People, američki glumac Ryan Reynolds proglašen je za najseksipilnijeg muškarca za 2010. godinu.

Jennifer Lopez savršena i u 40-im

Ova majka blizanaca možda jeste zagazila u četrdesete, ali prema njenom izgledu moglo bi se proceniti da ima duplo manje.

Tajna seksi izgleda Kelly Brook

Kelly Brook nedavno je na promociji novog energetskog napitka u jednom londonskom klubu sve prisutne ostavila bez daha. Fotomodel poznat po lepoti i stasu za kojima uzdišu milioni muškaraca širom planete, ali i na kojima joj zavide mnoge devojke, na crvenom tepihu blistala je u svojoj seksi uskoj crnoj haljini..

Razvode se Eva Longoria i Toni Parker

Prema navodima svetskih tabloida, čuvena „Očajna domaćica“ i isto tako čuveni košarkaš Toni Parker nalaze se pred razvodom. Povod – prevara.

Vogue bira najbolje odevenu ženu za 2010.

Kao i svake godine, najprestižniji modni magazin na svetu VOGUE, otpočeo je svoju kampanju za izbor najbolje obučene žene godine. Ove godine među najbolje obučenima našle su se Blake Lively i kontroverzna Lady Gaga, ali trka je još daleko od kraja.

Next Page »