“Naša misija je da pružimo podršku i inspiraciju ženama širom sveta, kako u njihovom ličnom životu, tako i u profesionalnim nastojanjima.”

— Dobrodošla u magazin za savremenu ženu!

Draga prijateljice,

Magazin za žene želi postati tvoja najbolja drugarica i trudimo se iz sve snage da to postignemo kroz našu zajedničku prijateljicu – globalnu mrežu. Kao što je slučaj u pravim prijateljstvima, ovde ne treba da razmišljaš previše o tome šta da kažeš. Reci sve što misliš, daj sugestiju, izrazi svoje nezadovoljstvo ili iskaži šta ti se sviđa ili ne sviđa – obećavamo da nećemo biti ljuti ili te ignorisati. Naprotiv, raduje nas ako u tebi prepoznamo prijateljicu i osobu sa kojom možemo razgovarati o svim temama.

Želimo da te redovno informišemo i savetujemo o tome kako najbolje iskoristiti svoju garderobu. Svesni smo da često imaš problem da pronađeš ili kombinuješ odeću, pa ćemo ti pružiti korisne savete o stilizovanju, šminkanju, friziranju, kao i održavanju zdravlja i ravnoteže.

Podelićemo s tobom i savete o uređenju doma, kao i jednostavne recepte koji će ti nadamo se doneti uživanje. Ako si mlada mama ili ćeš to uskoro postati, na našem sajtu ćeš pronaći informacije o trudnoći, roditeljstvu i vaspitanju dece. Iako verujemo da već imaš mnogo znanja o tome, uvek je dobro pročitati nešto novo, zar ne? Takvi su pravi prijatelji, uvek se trude da pomognu.

Kada želiš da se opustiš i ne razmišljaš o ozbiljnim temama, zajedno ćemo zaviriti u svet poznatih ličnosti. Njihove brige, sukobi, priče i izjave će te barem na trenutak nasmejati i izvući iz svakodnevnice.

Što se tiče ljubavi i ljubavnih saveta, ne možemo obećati čarobnu formulu za lako i lepo iskustvo. Ipak, podelićemo savete o tome kako da zadržiš svoju cool stranu, osvežiš vezu, privučeš pažnju i, što je najvažnije, ne kloneš duhom.

Kao što svako kafenisanje i ćaskanje s prijateljicama ne može proći bez provere horoskopa, Magazin za žene će te jednom nedeljno obaveštavati o uticaju zvezda na naše živote.

Još jednom – slobodno reci sve što želiš i javi nam šta je novo, Magazin za žene jedva čeka da čuje od tebe!